Mer från iskalla Toronto...


Rapport från Kanada. Kallt, yes, -20 nånting. Intryck, yess, fullt upp av allting. Mat, japps, indisk himelskt god mat som Chatchi lagar. Roligt? OOOJAA, ni anar inte..
Har precis kommit hem från Nishas dansträning som vi vart iväg å kollat på ikväll, det var skoj! Var även och åt på papa Wijhs restaurang förut. Såå himla mysig och fin restaurang, underbar atmosfär och sjukt god mat. Jag åt grekisk sallad och en indisk kycklingrätt som hette Mujio eller nåt sånt, med naanbröd. Mums.
Igår var vi vid Niagarafallen. Det var så så så häftigt. För er som har missat, de är ISKALLT här, och inte var det varmare vid fallen. Men shit, det var så coolt. Man kan inte föreställa sej hur det ser ut men det tar verkligen andan ur en. Dessutom var det så vackert med all is och istappar, vita gnistrande snöiga träd och kalla moln som steg från vattnet. Jag, Anji och Chatchi åkte dit och tillbringade hela dagen där, åt lunch och gick runt och kollade. Väldigt fräckt.
Nu ligger Anji å sover här bredvid, vilket jag med ska göra strax. Imorn väntar Toronto downtown, CN Tower och shopping!

Godnatt allihopa!

(Ska ladda upp bilder, förlåt...)

Inga kommentarer: