Telefonkort!!

Har precis kommit tillbaka till campus efter dagens filosofi lektion med Dr. Marshall och ska strax äta lunch.
Har bara en liten sak att meddela! Mamma har hittat ett fantastiskt bra telefonkort som man kan ringa till mig från. Kortet heter Casino och kostar runt 50 kr. Man kan ringa till olika världsdelar med kortet, och det räcker i runt 8 timmar har jag för mig. Mitt nummer från Sverige är 0015619325537. Man hittar kortet i butiker som säljer telefonkort till utlandet, kanske lättast i butiker som trivs av invandrare. Man får en kod, har jag för mig mamma sa, som man knappar in och så ringer man. Inte så dumt faktist! Värt att veta innan ni ringer kan ju vara att vi här i Florida är 6 timmar efter er där hemma. En annan sak är att jag inte kan ta emot meddelanden från Sverige, bara telefonsamtal... så spring å köp och riiiing!

Tack Sonny och Jörgen för kommentarerna, det är så himla kul när folk hittar bloggen och skriver något. Blir lika glad varje gång nån kommenterar. Såå, keep up the good work people!

2 kommentarer:

Anonym sa...

förlåt men hann inte ringa idag :(
hoppas du har det bra

Anonym sa...

jag ska genast springa ner och kolla om vår kära kiosk/livsmedelsbutik runt hörnet har kortet, i så fall kan du räkna med ett telefonsamtal inom kort, annars ska jag spana över hela gbg!
Måste ge beröm för ditt skrivande,,väldigt kul och intressant att läsa, att du va så bra på svenska lisa.. ;)