20 år!

Godkväll godkväll!!
Idag var min 20:e födelsedag, jahapp. Det känns inte som det brukar men det är kanske förståligt. Jag hade inte väntat mej tårta på sängen direkt utan fick pallra mej iväg till cafeterian som vanligt såklart. Vet inte om det beror på att jag är här eller om det är så att jag blivit så gammal att jag inte bryr mej så mycket? Haha. Troligen en kombination. Iallafall dagen har varit bra:) Blev lite sjungen för i skolan och på träningen, det var kul ändå. Och imorn ska laget ut och äta födelsedagsmiddag efter träningen! Jippie!
Annars har dagen varit som vanligt... Hm, tre lektioner, en fitnessträning, ej så jobbig dock, killarna hade match och vann med 2-1 efter förlängning, jag och Katja har tvättat träningskläderna, har matat sköldpaddorna i ån med äpple samt betalat 25 dollar för ett nytt skol-ID eftersom förvirrade jag troligen slängde mitt gamla i soporna i samband med att jag slängde frukosten..
Nu ska jag sova (ovanligt...) Börjar dock inte förän 10 imorn, så skönt! Och har enbart filosofi och matte dessutom.
Två saker tänkte jag säga först. Numero ett, jag har laddat upp två album på Facebook med bilder. Numero två, mamma har köpt ett telefonkort för 50 kr som man kan ringa till USA i typ 8 timmar på. Grymt bra. Ska ta reda på vad kortet heter så ni kan springa och köpa för jag vill prata!
Förresten, ännu en sak... Numero tre. Om det är något jag ska berätta mer om så skriv en kommentar, jag vet inte vad som är kul läsning och inte ibland. Men jag berättar gärna om nån vill veta!

Godnatt på er!

4 kommentarer:

marianne sa...

Först, fortsätt bara och skriv, allt är lika intressant att läsa om för oss här hemma.Hoppas middagen blir god imorgon. Hur är det med grönsaker och frukt i Florida, äter du något? Grapefrukt man köper här kommer ju från Florida.
Kram mamma

Anonym sa...

Grattis i efterskott Lisa!! Hoppas du hade en bra...men, men, bättre sent än aldrig ;)
på lördag så är du bjuden på födelsedagskalas hemma hos mig på vasabergsgatan :) om du hinner o kan :P hihi.. ha det bäst! puss puss o kram från madde

Anonym sa...

congrats lisa :) hoppas allt flyter på bra snart kommer ja över t florida o får fart på grejerna där borta ;) //utby boooooo

Anonym sa...

Grattis igen ;)
Ska kolla in bilderna på facebook nu tänkte jag..
pözzpözz