Silent Swedes

Idag har varit en lugn och skön dag. Vi vaknade vid nio och tränade ett dan-innan-match pass klockan tio, inga jobbiga sprints, inga satans situps, inget sånt. Bara 3 mot 2, teknik och en annan spelövning, samt lite förberedelser inför morgondagens match såsom hörnor och frisparkar.
Så japp, imorn är det matchdebut för The Seahawks.
Träningsmatch mot Barrys. Jag ska starta som forward tillsammans med Tess. Ska bli väldigt skoj! Tess är lugn och bra, vi har fungerat bra som team förr. Senast i torsdags på träningen faktist, då spelade vi den gamla godingen Allsvenskan som alla fotbollsspelare bör känna till. Ni vet man är två mot två på småmål och vinnaren flyttar upp en serie och förloraren ner... Iallafall här är den högsta serien england, näst högst scotland, sedan USA och sist Sverige. Coach Dunn bestämmer rankingen, behöver jag nämna att han är engelsk? Iallafall sist då vann jag och Tess och fick efter det smeknamnen Silent Swedes, vi kom från ingenstanns och bara tog över. Typ.
Det ska jag ha i bakhuvudet imorn :)

Vi har även varit på superduperbilliga Wall-marts idag och shoppat mängder av grejer till vårt rum. Mattor, skåp, korgar, lådor, gardiner och massa mer. Så nu är det jättefint här! Vi har städat och moppat och pyntat hela eftermiddagen. Så mysigt så, på badrummet lyser doftljusen och man ser nästan inga svarta hårstrån nånstanns längre.

Och i kväll bjöds det på pastamiddag med laget i Tess, Lina och Emelies lägenhet och Didi stog som kock. Shit pommes frites säger jag bara, Didi är så grym! Hon kan vara världens skönaste och roligaste Israel någonsin. Hon går sista året på Hospitality och lagar världsgo mat, är grym målvakt, smal som en sticka, flyttade FRÅN lägenhet till DORM (alla andra gör tvärtom, så snart de kan, ingen vill bo på campus, men Didi är inte som alla andra) och lär oss freshmans sina olika prutt-tekniker och olika sätt undvika lukten.. Haha.
Nej, nu ska jag sova och drömma om en vinst imorn.
Matchanalys utlovas!

Puss puss

3 kommentarer:

marianne sa...

Lycka till på matchen!

Anonym sa...

vad trevligt du verkar ha det :) Lycka till!

Anonym sa...

Lycka till Lisa :D Hoppas du gör många mål :D puss o kram Fadila :D