Back to reality...

Oops.. Gjorde lite fel så ni får bilderna först...

Megan och Emelie

Jag och Michelle

Båten! Och en ovetande Anji i hörnet...

VI! Fr vänster. Sara, Emelie, jag, Didi, Lina, Megan, Sara, Michelle och Anji

ALLA SKA BADA! Även Anji :P


...Efter en underbar resa! Bahamas, Bahamas, BAHAMAS! Åhh.. Jag vill tillbaka. Under tre dagar har vi levt som kungar å bara ätit, druckit, solat, sovit, stekt, skrattat, pratat och tagit det lugnt. Kom dit i fredags å då var vädret lite halvmulet så vi chillade bara på båten och högg in på buffen. Allt fanns! Buffen innehöll all mat man kan tänka sej, kött, fisk, indiskt, hamburgare, pasta, sallad, bröd, kakor, pajer.. Så där spenderade vi såklart ganska mycket (troligen för mycket) tid. Men det var det lätt värt! Båten var enorm. Där fanns 6-7 restauranger, barer, dansgolv, gym, löpband runt båten, biosalong, casion, shopping"gata", jacuzzis... ALLT!
I lördags var vi iland på en Ö som heter Nassau, och där finns ett superlyxigt hotell sokm heter Atlantis. Bara att GÅ IN och kolla under dagen kostar 100 dollar eller nåt liknande. Men vi lyckades smita in från strandhållet och låg där inne och solade på den konstgjorda stranden och åkte vattenrutschkana. I går var vi på en annan, mindre ö som var så vacker! Vattnet var kristallblått och vädret var jättefint! Dom serverade färsk melon, ananas å bakverk som man kunde gå och ta när man hade lust, å det vara bara såå härligt.
Idag var det dock dags att packa väskorna och lämna våran älskade båt. Vid tolvtiden var vi tillbaka i West Palm Beach och började vardagen med en mattelektion... Inte så kul kanske, men resan har varit KANON och jag är så glad att vi åkte! Å den glädjen kan inte ens en mattelektion förstöra :)
Hoppas ni har det bra där hemma!

1 kommentar:

marianne sa...

Oh, vad underbart ni verkar haft det. Här snöar det!