Solen i ögonen

Gooodkväll... Eller godmorgon det beror på hur man ser på det. Här är det iallafall kväll och jag ska sova. Är dock inte alls trött tyvärr, trots att klockan är tolv. Vi kom hem runt tre-tiden i natt från bortamatchen mot Warner Soutern. Först spelade vi, vi vann med 6-1, börjar nästan bli lite tjatigt att vinna nu.. Eller nej, klart det inte är men det är liksom ingen jätteglädje efteråt direkt. Mer jaahaaja. Ännu en dag på jobbet. Jaahaaja. Bara 6-1 idag. Snarare lite sura över att vi släppte in ett mål istället för att vi gjorde sex... Usch, nej det låter ju jättehemskt! Nu ska jag skärpa mej. Jippie vi vann!!
Klockan 19.30 spelade killarna sin match och det stog 2-2 efter full tid, så den matchen gick till förlängning. Men det blev inga fler mål så matchen slutade ändå 2-2. Varför varför varför väljer man att spela en match 19.30 en lördag kväll??
Så innan alla hade duschat och ätit Burger King som var det ändå som fanns att erbjuda som föda, hade klockan hunnit bli mycket och vi var som sagt inte hemma förän vid tre.
I fredags var vi och såg bio, Nick and Noras infinite playlist. Rekommenderas starkt! Väldigt mysig var den faktist..
Men nu ska jag sova, puss puss på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

HEj, hoppas du har det bra ;) GGrattis till vinsten förresten.. Om du vill titta på min grek som heter Irakalis kan du kolla hr ---> http://Trippvakt49.bilddagboken.se/p/show.html?id=276369214&directlink=1

Ha det bäst älsklings-syrran :D

marianne sa...

Sköt om dig gumman.

Berra sa...

Hej Lisa!
Jag tittar in på din blog da o da.
Det verkar som du trivs. O trivs du gper du maanga maal. Fortsaett saa
kan du ta Marthas plats i Umeaa naer du aatervaender till Svedala.
Kram
Berra